ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

banner imagebanner image
 
 
ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
ΑΦΟΙ ΜΑΡΤΖΙΒΑΝΟΥ ΟΕ | Οικοδομικά Υλικά & Χωματουργικές Εργασίες Νέος Μαρμαράς Χαλκιδική


Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στις χωματουργικές εργασίες, η επιχείρησή μας “ΑΦΟΙ ΜΑΡΤΖΙΒΑΝΟΥ ΟΕ” η οποία βρίσκεται στην Χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα στον Νέο Μαρμαρά, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας από τα πιο μικρά έως τα πιο μεγάλα και απαιτητικά έργα σε όλη την Χαλκιδική.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, πραγματοποιούμε παντός είδους χωματουργικές εργασίες, δημοσίου ή ιδιωτικού φορέα. Ο σύγχρονος στόλος οχημάτων που διαθέτουμε αλλά και οι έμπειροι χειριστές μας αποτελούν εγγύηση για ένα άριστο αποτέλεσμα.

 


 

 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Εκσκαφές
  Κατεδαφίσεις
  Επιχωματώσεις
  Διανοίξεις Δρόμων
  Μεταφορές Μπαζών
  Μεταφορές Αδρανών Υλικών
  Τεχνικά έργα
 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και μαζί να βρείτε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμειτε να πραγματοποιήσετε.
 

 


 

ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Κάθε χωματουργική εργασία που αναλαμβάνουμε πραγματοποιείται σωστά, από την αρχή έως το τέλος, χωρίς ελλείψεις και χρονοκαθυστερήσεις.
 
Ο σύγχρονος εξοπλισμός, το καταρτισμένο προσωπικό, το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού καθώς και ο σεβασμός προς το περιβάλλον αποτελούν τους λόγους για τους οποίους οι πελάτες μας μάς προτιμούν και μας προτείνουν.
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από την επιχείρησή μας στο Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τα ιδανικά προϊόντα ή τις ιδανικές υπηρεσίες.