ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

banner imagebanner image
 
 
ΑΦΟΙ ΜΑΡΤΖΙΒΑΝΟΥ ΟΕ
Οικοδομικά Υλικά & Χωματουργικές Εργασίες Νέος Μαρμαράς Χαλκιδική


Η επιχείρησή μας “ΑΦΟΙ ΜΑΡΤΖΙΒΑΝΟΥ ΟΕ” η οποία βρίσκεται στην Χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα στον Νέο Μαρμαρά, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με το εμπόριο οικοδομικών υλικών καθώς και με χωματουργικές εργασίες, προσφέροντας άμεση και σωστή εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη της.

Στο κατάστημα μας, μπορείτε να βρείτε καθημερινά μια μεγάλη γκάμα από οικοδομικά υλικά όπως χρώματα, στεγανωτικά, σιδηρικά, υδραυλικά, δομικά υλικά κ.α. καθώς και μεγάλη ποικιλία από εργαλεία σε τιμές χονδρικής και λιανικής.

 


 

 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ


Μέσα από την μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτουμε αλλά και την άριστη ποιότητά τους, επιδιώκουμε να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες ερασιτεχνών αλλά και επαγγελματιών στο χώρο της οικοδομικής και των κατασκευών.

Παράλληλα, η επιχείρησή μας, διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων και έμπειρους χειριστές, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε, εξυπηρετώντας άμεσα όλη την Χαλκιδική.

Έχοντας χαράξει μακροχρόνια πορεία στο χώρο και έχοντας εξυπηρετήσει χιλιάδες πελάτες, η επιχείρησή μας, αποτελεί την ιδανική λύση για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε αλλά και για την προμήθεια ποιοτικών οικοδομικών υλικών.
 

 


 

Στόχος μας είναι να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να τους προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.  
Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στην είσοδο του Νέου Μαρμαρά στη Χαλκιδική ενώ εξυπηρετούμε άμεσα όλο τον Νομό Χαλκιδικής.
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από την επιχείρησή μας στο Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τα ιδανικά προϊόντα ή τις ιδανικές υπηρεσίες.